avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Aparat de ascultat telefonul, daune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Aparat de ascultat telefonul, daune

In urma cu 1 an sotul cu care acum sunt in divort a achizitionat un aparat de ascultat pe care l-a montat in masina. De existenta acestuia stiu 2 persoane si pot proba cu factura vodafone ca accesa un nr pt a asculta. Pot sa-i cer daune?

Alte discuții în legătură

Utilizator abonament vodafone florificiu florificiu Buna ziua Sunt utilizator Vodafone de cand ma stiu si doresc sa ma ajutati intr-o problema arzatoare.Abonament pe numele meu,utilizator cu cont pe Myvodafone ... (vezi toată discuția)
Tagada de paternitate mady2271 mady2271 Am avut o relatie cu cineva 2 ani si jumate si am un copil de 1 an si 11 luni. Tatal copilului m-a dat in judecata de tagada de paternitate si am un proces pe ... (vezi toată discuția)
Utilizare bun comun in perioada divortului, montare camere inregistrare audio-video irinavasiliu irinavasiliu Buna seara! Sunt in divort cu sotul meu, din iunie 2013. A avut loc doar un termen si urmeaza al doilea in decembrie. Locuim intr-o casa, proprietate comuna ... (vezi toată discuția)