avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare prejudiciu angajat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare prejudiciu angajat

Cum se inregistreaza in contabilitate prejudiciul adus societatii de catre un angajat?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:26, 14 Octombrie 2013
Puteti citi precizarile de la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant contabil Maria Cazanaru Maria Cazanaru Buna ziua, Va rog mult sa-mi dati o mana de ajutor!!! Spuneti-mi cum pot verifica daca contabilul meu a depus bilantul contabil la 31.12.2008 la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! cum pot recupera creante salariale de la o societate ... Pandurubv Pandurubv Buna ziua ! Cum pot recupera creante salariale de la o societate aflata in insolventa , actualmente in faliment? Precizari: lunar societatea nu elibera ... (vezi toată discuția)
Plati produse agricole gina.lucia gina.lucia Buna ziua, Cum se inregistreaza in contabilitate plata de produse agricole catre asociatii unei societati agricole ? (Aceste plati NU reprezinta ... (vezi toată discuția)