avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Bilant Contabil
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bilant Contabil

Buna ziua,
Va rog mult sa-mi dati o mana de ajutor!!! Spuneti-mi cum pot verifica daca contabilul meu a depus bilantul contabil la 31.12.2008 la Administratia Finaniciara?
Acesta mi-a adus un exemplar care avea o stampila de la administrate dar mi s-a parut ca este doar o fotocopie dupa un alt nr. de inregistrare. Va implor spunet-mi cum pot verifica fara sa imi creez singura probleme.
Va multumes din suflet.
Cu stima,
Maria Radutoiu
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 21:47, 7 Septembrie 2009
[ link extern ]

va da si bilantul la 2008, vedeti selectii ani .

si pentru bilantul de la registrul comertului :
[ link extern ]

dar nu sint si cele de la 2008, din cite vad , am postat ca e bine de stiut ...
si imi cer scuze, pentru ce voi spune : nu e in regula sa va puneti astfel de intrebari , cred ca deja e o problema ...
Ultima modificare: Luni, 7 Septembrie 2009
Magda Staicu, Consultant fiscal
Bilantul pe anul 2008 trebuia depus pana la 31 martie 2009, si la finante si la registrul comertului. calea cea mai sigura e sa mergeti la aceste institutii si sa intrebati sau sa verificati pe internet, dovedind calitatea pe care o aveti in acea societate, daca mergeti personal.
Ultima modificare: Luni, 7 Septembrie 2009
Doinita Stingaciu, Avocat
puteti verifica direct la administratia financiara. banuiesc ca persoana angajata ca si contabil este angajata prin contract de munca sau alta forma legala de colaborare. daca nu a depus bilantul contabil si este angajat legal, raspunderea pentru neonorarea aceste obligatii ii revine.
De o saptamana s-au actualizat si bilanturile 2008 pe site, si de acord, cu Magda, daca va intrebati asta deja e o probema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continut discheta registrul comertului radujit radujit Buna ziua, Asa cum am gasit pe internet, cei de la Registrul Comertului solicita pentru depunerea bilanturilor la 31.12.2008 si a unei dischete. Continutul ... (vezi toată discuția)
Nedepunere bilant societate comerciala DjMike DjMike Buna ziua, Sunt administrator unic la o societate comerciala, SRL, si in urma cu putin timp am primit o citatie de la Tribunalul Bucuresti, parat fiind de ... (vezi toată discuția)
Depunere bilant - posta hingheru hingheru Se poate trimite prin posta bilantul la registrul comertului sau este necesar sa il depun personal (vezi toată discuția)