avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reclamatie fa fisc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reclamatie fa fisc

Doresc sa stiu mai exact cum sa alcatuiesc o reclamatie la Anaf de Evaziune Fiscala, intrucat un nr.de 3 persoane care s-au mutat impreuna de peste 1 an jumate in apartamentul vecin nu prezinta contract de inchiriere sau un altfel de act, deci se locuieste fara forme legale , respectiv vize de flotant.
Doresc sa reclam aceasta situatie care a devenit neplacuta ca si cetatean si mentionez ca se tulbura linistea publica in apt . la orice ora, cazuri in care Politia a dat avertismente in urma carora nu s-au remediat lucrurile.
Cum ar trebui sa alcatuiesc reclamatia la Fisc , pentru ca organele de la fisc sa se sesizeze si sa constate situatia?
Va multumesc !

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:15, 14 Octombrie 2013
1-Referitor la aspectul ca persoanele domiciliaza fara forme legale in imobil,sesizati oficial politia responsabila locatiei,care va dispune verificari ,eventual va aplica sanctiuni
Daca apreciati ca suplimentar aspectul locuitului fara forme legale,persoanele in cauza,prin comportament si atitudine incalca norme in vigoare,puteti sublinia verificarea acestor aspecte in plangerea adresata politiei responsabile locatiei imobilului
2-Eventuala sesizare la ANAF nu poate avea drept consecinte decat strict la nivelul proprietarului de drept al spatiului unde domiciliaza persoanele in discutie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatii de locuit fara contract Comatus Comatus Salutare! Ce risca o persoana care inchiriaza o camera sau mai multe camere intr-un imobil, fara contract deci care nu plateste impozit pe venit ? Persoana ... (vezi toată discuția)
Cum se pot evacua persoane ? Atacant Atacant Constructie ilegala tip etaj cu 9 apt facuta fara autorizatie pe un imobil construit legal la etj 4,bransamente ilegale,furnizare utilitati fara contracte de ... (vezi toată discuția)
Vecini rau-platnici serban30 serban30 Buna seara, Ma intereseaza cui trebuie sa ma adresez, in cazul in care niste chiriasi, ocupanti ai unui ap in aceeasi scara, nu-si platesc datoriile comune. ... (vezi toată discuția)