avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare cumparare constructie in curs de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare cumparare constructie in curs de edificare

am achizitionat un apartament in curs de executie ( realizat la momentul achizitiei 70%) termenul de finalizare era 2 luni. s-a stipulate in contract ca investitorul va plati chiria la un apartament echivalent pentru fiecare luna de intarziere.
s-a notat in CF dreptul de proprietate asupra 1/4 din terasa pe care se edicifica cele 4 apartamente. investitorul a mai realizat circa 15 % din lucrare, deci ar mai avea foarte putin , dar se pare k a ramas fara bani. are deja 4 luni intarziere si nu mai lucreaza, nici chiria nu a platit-o ( nu are bani??) Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 23:08, 17 Octombrie 2013
Notificati-l sa va dea lamuririle necesare. Daca este persoana juridica verificati daca nu a intrat in insolventa la Registrul Comertului. Daca da , inscrieti-va la masa credala si cautati cine este numit lichidator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet refuzat onicutza onicutza buna seara!am si eu nevoie de un sfat.am primit un bilet la ordin de la o firma si a fost refuzat la banca pe motiv ca nu sunt bani.am luat legatura cu ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare- cumparare imobil nerespectat rala rala Buna ziua. Am nevoie de cateva lamuriri in legatura cu un antecontract de vanzare cumparare pentru un imobil. In februarie 2009 am incheiat un astfel de ... (vezi toată discuția)
Cu ce creante ne putem inscrie la masa credala? cristina69 cristina69 Va rog daca sa imi raspundeti, cat mai urgent, daca la masa credala se poate inscrie cu facturi care au fost emise in luna mai dar sunt scadente doar in ... (vezi toată discuția)