avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despagubiri casa de asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despagubiri casa de asigurari

Buna ziua,

In cazul inundatiilor care au avut loc in judetul Galati, persoanele care au avut asigurate casele, sa zicem ca valoarea politei de asigurare a fost de 10.000 euro.
Casa a fost distrusa in totalitate, firma de asigurari a oferit doar 9000 lei ca si despagubire in urma evaluarilor facute de inspectorii trimisi la fata locului.
Imi puteti spune daca e corecta suma platita ca despagubire?

Va multumesc,
Cu stima,
Ioana
Cel mai recent răspuns: polloctav , utilizator 15:15, 14 Octombrie 2013
Nu se poate preciza suma exacta de despagubire, mai ales ca expertii evaluator ai asiguratorului au efectuat evaluarea daunelor produse.Cel mult puteti sa faceti o cerere de despagubire pentru intreaga valoare asigurata de 10000 euro si, in functie de raspunul primit sa introduceti o actiune in instant pentru recuperarea diferentei primite....E mai complicat decat pare si este dificil de explicat in cateva randuri .Consultati un avocet si acesta va poate da o consultatie functie si de raportul de evaluare a pagubei, etc...success.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament prima casa, banca cere asigurare facultativa la valoare ... silviu1975 silviu1975 Apartament Prima Casa, banca cere asigurare facultativa la valoare mai mare decat cea contractuala Contractul de credit semnat cu banca spune clar ca eu ... (vezi toată discuția)
Suma despagubita pe rca la dauna totala katickc14 katickc14 Buna seara, cum sa procedez in situatia de mai jos: - am primit oferta de despagubire pentruo dauna totala si am facut cererea de despagubire, pe ... (vezi toată discuția)
Cum functioneaza o asigurare cesionata in favoarea bancii? irinuca21 irinuca21 Buna ziua! Am un credit ipotecar de cca 70000 euro pentru casa. Pt acest credit am incheiat o asigurare ce e cesionata in favoarea bancii. Daca doamne ... (vezi toată discuția)