avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Am libera practica. ce as putea deschide? SRL, ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Am libera practica. ce as putea deschide? SRL, PFA....?

Dupa 2(doi) ani de voluntariat am reusit sa obtin libera-practica in fiziokinetoterapie.
Tocmai ma gandeam sa dechid in urmatorul an ceva....SRL- PFA., sa pot sa lucrez in colaborare cu diverse cabinete medicale , saloane de intretinere corporala/cosmetica dar si tratamente la domiciliul pacientului.( cei greu deplasabil) Ma poate indruma cineva? Cum sa procedez? Ce este mai rentabil? Familia mea este monoparentala, cu un copil de 9 ani, iar eu am trecut de 35 ani.
O zi buna!
Parerea mea: P.F.A. pentru inceput!

Banuiesc ca inca nu doriti sa aveti angajati.

Contabilitatea este mai usor de tinut.

Daca, merge treaba, ulterior va puteti extinde si va puteti deschide SRL

Inainte de a lua o decizie cititi si acest articol. www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadrul legal,ce atributii are un fiziokinetoterapeut? sorana-m sorana-m Buna seara,[i]imi cer scuze pentru greseala din titlu.[/i] Sunt fiziokinetoterapeut licentiat (5 ani in cadrul Universitatii de Medicina) si nu gasesc ... (vezi toată discuția)
Intenționez să imi extind activitatea. Michelle23 Michelle23 Bună ziua! Actual activez ca PFI pe codul CAEN 8622, fiind înregistrat la ANAF, cu sediul fiscal la adresa din buletin. Intenționez să imi extind ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru deschiderea unui cabinet psihologie. emil65 emil65 As dori sa deschid un cabinet de psihologie-logopedie. Se pot accesa fonduri nerambursabile pentru acest domeniu? (vezi toată discuția)