avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Suma minima pentru executare
Discuție deschisă în Executare silită

Suma minima pentru executare

Buna ziua,

De la ce suma minima datorie la banca se poate trece la executare silita?
Exista o astfel de suma aproximativa?

Am vazut un raspuns mai jos conform caruia, pentru suma de 5000 ron, nu se incepe o astfel de actiune.

Multumesc de raspuns
Cel mai recent răspuns: ghitaciobanu , utilizator 13:45, 15 Octombrie 2013
De regula creditorul,incepe procedura de executare silita in caz de neplata a retelor perioda de 3 luni-indiferent de valoarea restantei
Nu exista suma minima pentru demararea procedurii de executare silita. Exista un prag (10000 lei) sub care nu se pot vinde bunurile imobile insa daca debitorul nu are alte bunuri care pot fi valorificate, se poate vinde si imobilul pentru datoria mai mica de 10000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce-mi poate face banca daca nu mai pot sa achit creditul ? ionescu gabriela ionescu gabriela Sotul meu are un credit de nevoi personale in valoare de 5000 euro /10 ani. A platit aprox. 1000 euro+dobanda aferenta. Acum este in imposibilitate de plata. ... (vezi toată discuția)
Executare din partea asociatiei de proprietari cand exista si ipoteca bancii vioricaiulia vioricaiulia Am un credit de nevoi personale, cu ipoteca imobiliara in franci elvetieni. Odata cu cresterea francului elvetian, ,,echilibrul'' platilor s-a stricat, ... (vezi toată discuția)
Executare silita nuzicacu nuzicacu Sunt aproximativ trei luni jumatate de cand a inaintat Decizia definitiva si irevocabila investita si care se refera la recuperarea unei sume de bani drept ... (vezi toată discuția)