avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Evacuare din casa retrocedata
Discuție deschisă în Executare silită

Evacuare din casa retrocedata

Doresc si eu un pic de ajutor:
Am un vecin in varsta de 83 de ani sta intr-o camera dintr-o casa retrocedata conf Lg 10.
In acest moment se afla in asteptarea pronuntarii sentintei definitive de evacuare.
A cerut in recurs ca primaria orasului sa -si faca cunoscut punctul de vedere privind acordarea unei locuinte sociale( el facand diferite demersuri la primarie , dar aceasta nu a trimis nici un raspuns, cu toate ca trebuia conf legii sa raspunda in termen de 30 de zile). Instanta a refuzat cererea lui, cu toate ca a depus acte doveditoare pentru demersurile intreprinse. Ce se mai poate face? Ar fi trebuit instanta sa ceara punctul de vedere al primariei? Ce se va intampla, il vor scoate in strada? Nu mai este valabila Lg "Voiculescu" din 2009 privind chiriasii?A avut aparator , dar .. lucrurile s-au spus deja. Si nu in ultimul rand daca mai e valabil faptul ca in perioada noiembrie martie nu se pot face evacuari, sau cat timp mai are la dispozitie pana la evacuarea propriu-zisa? cu multumiri.

Alte discuții în legătură

Ordin de evacuare catame2 catame2 buna ziua. locuiesc cu familia mea intr-o casa, care in urma unui proces de 10 ani a fost pierduta in instanta in baza Legii 10. Despagubirile oferite au fost ... (vezi toată discuția)
Evacuare mobexport mobexport Buna ziua. Daca nu deranjez, am o intrebare: 1 imobil, 2 coproprietari. Imobilul este inchiriat unei persoane care nu a achitat in ultimul an chiria. ... (vezi toată discuția)
Evacuare din casa nationalizata ! atinas atinas Am si eu o intrebare: Tatal meu in varsta de 87 ani, care este chirias intr-o casa retrocedata, a pierdut si recursul in procesul de evacuare intentat de ... (vezi toată discuția)