avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna ziua am 24 ani inpliniti anul acesta ,am terminat studiile de master vara aceasta in tot acest timp primind pensie alimentara... dar acum am primit o citatie prin care mi se cere revocarea pensiei de am primit o de la terminarea facultati ( deci ce mi a platit pe perioada masterului ) mentionez ca nu am lucrat si inca nu lucrez ce este de facut nu am de unde sa dau bani acestia este corect sa imi ceara banii inapoi
Sumele de bani platite cu titlu de pensie de intretinere nu vor fi restituite.

Dumneavoastra nu ati muncit, asadar, trebuia sa fiti sustinuta, din punct de vedere financiar, pe perioada derularii cursurilor masterale.

Aveati timp sa munciti in timpul masterului?
Legea spune ca se intreine majorul aflat in continuarea strudiilor, insa mai spune si ca trebuie sa va fi aflat in nevoie, adica sa nu va puteti intretine din munca sau bunurile dv.
Daca in timpul masterului ati fi avut timpul necesar prestarii unei munci platite, atunci ma tem ca nu erati chiar in nevoie.
Incercati sa ajungeti la o intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile familiei sau probleme juridice de familie iloveny iloveny Fiica mea are 22 de ani si termina in aceasta vara facultatea. Vrea sa urmeze un program de master care este destul de costisitor. As dori sa stiu, pana ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara neplatita MarinAdrianaIonela94 MarinAdrianaIonela94 Buna seara, Am 22 de ani si parintii mei sunt despartiti de cand eu aveam cateva luni. Eu sunt trecuta pe numele tatalui mei,el si mama fiind necasatoriti, ... (vezi toată discuția)
Lamuriri plata pensie de intretinere ionut2425 ionut2425 Buna ziua. Am nevoie de lamuriri intr-o problema de pensie de intretinere. Am divortat in 2003, fetita in varsta de 9 ani a ramas la mama, eu trebuind sa achit ... (vezi toată discuția)