avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum pot afla si eu daca masina mi-a fost radiata din ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum pot afla si eu daca masina mi-a fost radiata din oficiu?

cum pot afla si eu daca masina mi-a fost radiata din oficiu? un site cva va rog....
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:28, 14 Octombrie 2013
faceti o cerere in scris catre adresa : INSTITUTIA PREFECTULUI din judetul dvs. , Serviciul Public Comunitar de Inmatriculari Auto si solicitati detalii oferind dvs. nr masina , serie sasiu , anexati eventual certificatul de inmatriculare in copie .
Ultima modificare: Luni, 14 Octombrie 2013
Adrian Constantin, Consilier juridic
cezardinisoe a scris:

cum pot afla si eu daca masina mi-a fost radiata din oficiu?

Radiata de unde ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dat in judecata ipj pentru inmatriculare si am primit acest raspuns: kulymen kulymen In primul rand , invocam EXCEPTIA LIPSEI CALITATI PROCESUALE PASIVE A I.P.J , admiterea acesteia si scoaterea noastra din cauza , motivat de faptul ca ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism flori_minicards flori_minicards Buna seara am cumparat un autoturism de la o doamna din Mehedinti masina a inscriso in 02/02 /2013 fara plata taxei de mediu dumneaei avand aceasta ... (vezi toată discuția)
Scos masina de la impozit fara remat adela15 adela15 O vecina de-a mea (singura) de 85 de ani are o masina din prin 1966 care zace in curte. Ar vrea s-o scoata de la impozit fara sa o duca la Remat. Cum poate sa ... (vezi toată discuția)