avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Asigurare sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Asigurare sanatate

buna ziua,sunt strain cu domiciliu stabil in romania.am platit acum 7 ani contributia de sanatate ,am facut un contract cu casa.intre timp nu am mai platit.am si o firma ,ce se intampla daca vreau sa platesc ,o sa calculeze restante pe ultimii 7 anide cand am platit ultima oara sau pe ultimii 5 ani cum ar fi venit nou sa platesc.multumesc
Cel mai recent răspuns: amralul , utilizator 07:24, 6 Noiembrie 2013
:stunned:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare de sanatate samir123 samir123 buna ziua,sunt strain rezident in romania,acum 8 ani am facut contract de asigurare cu casa de asigurare de sanatate ilfov..acum vreau adeverinta de asigurat ... (vezi toată discuția)
De c.a.s. numai de bine ? PracticMan PracticMan Zilele trecute m-au dus pasii (si nu de bine !) tocmai pe la C.A.S. ! Acolo...mare aglomeratie, iar cand iti ajunge randul afli ca " nu indeplinesti ... (vezi toată discuția)
Asigurari de sanatate GAVRILA  ILEANA GAVRILA ILEANA Buna seara.Am contract de asigurari de sanatate dar nu am mai platit contributia in ultimii 5 ani pt ca nu am realizat venituri ca persoana fizica.Am o firma ... (vezi toată discuția)