avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Periodicitate determinare noxe/ zgomot
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Periodicitate determinare noxe/ zgomot

Buna ziua,

Va rog, ma poate informa cineva, la ce se refera determinarile de noxe "pe termen scurt" ?

Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 10:59, 15 Octombrie 2013
Este posibil ca firma autorizata care a emis buletinul de determinare noxe, sa fi fost instiintata de catre firma care a comandat determinarile de noxe/ sa fi mentionat in comanda ca respectivele determinari de noxe se fac cu anumite echipamente tehnice generatoare de noxe fizice (zgomot, vibratii, etc.), scoase din functiune din anumite motive (precizate in clar).
Sau, noxele respective se inregistreaza numai intr-o anumita perioada de timp, ocazional sau accidental. Acest lucru poate fi constatat de catre firma care a efectuat determinarile de noxe, pe o anumita perioada de timp, a centralizat aceste determinari, intr-un document scris si a tras o concluzie.
Indiferent de motivul mentiunii respective, pe buletinul de determinare noxe trebuie sa se mentioneze aceste motive, la rubrica de observatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vibratie compresor vecini Daniel CT Daniel CT Buna ziua, Situatia este urmatoarea: exact sub apartamentul meu este o alimentara care are montat pe perete, exact sub dormitorul meu, o unitate de racire ... (vezi toată discuția)
Periodicitate determinare noxe/ zgomot C_Ramona C_Ramona Buna ziua, va rog sa sa ma ajutati, cu un raspuns, pentru nelamurirea mea: trebuie sa monitorizez nivelul de sgomot, vibratii, noxe pentru utilajele ... (vezi toată discuția)
Vibratii, decibeli, risc seismic Diana1ro Diana1ro Buna seara. Am o intrbare (problema), daca ma poate ajuta cineva, va rog? Multumesc ! Locuiesc intr-o cladire cu risc seismic II deasupra unui bar. ... (vezi toată discuția)