avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Conditiile de iesire la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Conditiile de iesire la pensie

Buna,
Stie cineva ceva de o noua lege prin care se poate iesi la pensie mai devreme daca ai peste 50 de ani si 35 de ani de munca?

As avea mare nevoie de un raspuns, e foarte urgent.
Multumesc anticipat

Mihaela

Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:39, 15 Octombrie 2013
1. Legea 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice este legea care reglementeaza pensionarile.

2. Deocamdata nu exista o lege care sa corespunda dorintei dvs. si nici nu cred ca va aparea asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducerea vârstei de pensionare pentru persoanele care au lucrat în grupa i de muncã stefanzanfir stefanzanfir astazi am vazut la tv ca se reduce varsta de pensionare pt persoanele cu gr1 de munca si ar bneficia 63000 pensionari. In aceeste conditii pt o pers feminina ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipatã parþialã B. D. B. D. Sunt născut din 09.03.1951. După calculele mele pot ieşi în pensie anticipată parţială după data de 09.03.2011, îndeplinind 60 de ani şi având ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata marcelsec marcelsec as dori o lamurire ptr. socrul meu ,care are 60 ani,27 ani vechime fara grupa ...momentan este angajat si ar dori sa stie daca poate iesi la pensie ... (vezi toată discuția)