avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recuperare sume banesti de la o persoana condamnata la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recuperare sume banesti de la o persoana condamnata la inchisoare

Buna ziua!
Sotul meu are de recuperat suma de 5000 euro, cu titlul de despagubiri civile de la o persoana condamnata la 5 ani de inchisoare pentru inselaciune cu consecinţe deosebit de grave, în formă continuată. Persoana nu detine bunuri materiale momentan...cum se va face aceasta recuperare?
Mutumesc!

Alte discuții în legătură

Noul cod penal nu mai are infractiunea de inselaciune? all3ss1o all3ss1o Buna seara am auzit azi un zvon de la un prieten de al meu inchis care este inchis pentru inselaciune in forma continuata pe mai multe dosare cu noul cod ... (vezi toată discuția)
Retinerea condamnatului la apel nasu_georgica nasu_georgica Buna ziua Am fost condamnat intr-un dosar penal, pentru inselaciune, la 7 ani inchisoare si 5 ani de pedeapsa complementara in luna OCTOMBRIE 2013, dupa ... (vezi toată discuția)
Crima proces in curs C.Fabyola C.Fabyola reformulez intrebarea Sotul meu a fost ucis ( omor deosebit de grav) intrebarea mea e,am cerut despagubiri ( cheltuieli de imormantare de judecata si daune ... (vezi toată discuția)