avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire pe salariu - plata impozite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire pe salariu - plata impozite

Buna ziua!
Astazi a venit la firma un plic de la primarie in care am gasit pe numele meu:
- Adresa de infiintare a popririi
- Titlu executoriu nr...

Spune ca in baza OG 92/2003, se instinteaza poprirea asupra sumelor de bani datorate de dvs cu orice titlu, debitorului urmarit: Nae Mihai conf titlului executoriu nr....

Sumele vor fi retinute si varsate in conturile deschise la Trezorerie, dupa cum urmeaza.

Impozit cladiri - 1375 lei
Impozit teren - 950
Mijloace transport - 56 lei
Amenzi auto - 130 lei.

Total 2511.

Insa eu pe aceste hartii nu vad unde scrie cat imi ia din salariu. Il ia pe tot sau cum se procedeaza?

Si inca o intrebare:
Eu am plata salariului pe card.
Ideea este, ca pe card, am si overdraft in valoare de 3000 lei, care sunt intregi disponibili.
E posibil sa-mi retina din aia?
Ultima modificare: Marți, 15 Octombrie 2013
mihainae87, utilizator
Cel mai recent răspuns: mihainae87 , utilizator 20:01, 15 Octombrie 2013
Buna ziua,

Reţinerile din salariu cumulate nu pot depăşi în fiecare lună jumătate din salariul net.

Firma trebuie sa anunte in 5 zile primaria despre angajat (despre mine)
Daca eu platesc maine de exemplu, mai trebuie sa trimita firma fax/notificare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit restant: albulescu albulescu Buna seara,daca cineva are o datorie de 2-3000 ron la banca neplatita de un an,iar dupa un timp aceea persoana sa angajat,iar plata salariului sau i se poate ... (vezi toată discuția)
Retinere din salariu vasiledumitru vasiledumitru am un credit cu giranti, la care nu am mai avut posibilitatea sa platesc ultimele 3 rate. Am primit la firma unde sunt angajat o notificare prin care se ... (vezi toată discuția)
Obligatia executorului? pendre pendre Buna seara. sant angajst la o firma salarul primesc pe card. Am proprire pentru intretinere copii suma de 1230 ron am primit salar 750 , banca oprit tot ... (vezi toată discuția)