avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sentinta accident cu victime
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sentinta accident cu victime

Buna ziua,as vrea sa știu care sunt șansele de condamnare ale unui tânăr implicat într un acces rutier in iunie soldat cu moartea pasagerului din dreapta?menționez ca tânărul despre care vb a consumat alcool,a avut viteza peste limita admis si mai avusese antecedente soldate doar cu pagube materiale
Cel mai recent răspuns: allyalina , utilizator 20:34, 15 Octombrie 2013
destul de mari.
depinde de vinovatia sa cu privire la accident ... alcoolul si vteza pot sa concureze... cauza accidentului poate fi alta...
ma refer ,se poate ca acest individ sa scape nepedepsit sau sa faca inchisoare doar un an cu suspendare?ma gandesc ca este vb de ucidere din culpa nu ar fi normal ,ca indiferent de relatii,sa faca inchisoare doar atat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare in caz penal fortalazio fortalazio buna ziua! in urma cu doi ani am comis un accident auto in urma caruia pasagerul din dreapta a decedat. am fost incadrat la omor din culpa. nu aveam alcool in ... (vezi toată discuția)
Accident auto soldat cu deces eva_andreea eva_andreea Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine,raspunzandu-mi la niste intrebari a caror raspuns nu-l cunosc.Problema sta in felul urmator:in urma cu ... (vezi toată discuția)
Anulare permis ptr ucidere din culpa remusstoian80 remusstoian80 am avut un accident de circulatie soldat cu moartea victimei.accidentul s-a produs din cauza ca s-a rupt puntea spate a masinii,am derapat si am lovit victima ... (vezi toată discuția)