avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... intrebare in caz penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

intrebare in caz penal

buna ziua! in urma cu doi ani am comis un accident auto in urma caruia pasagerul din dreapta a decedat. am fost incadrat la omor din culpa. nu aveam alcool in sange, nu circulam cu viteza. as dori sa stiu care e pedeapsa pt aceasta fapta!
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters181996 , utilizator 12:36, 5 Aprilie 2011
Pentru ipoteza in care evenimentul nu a avut loc datorita nerespectarii masurilor si prevederilor in exercitul unei profesii sau meserii si nici nu ati consumat alcool, inchisoarea de la 1 la 5 ani.Daca nu aveti antecedente penale si ati achitat prejudiciul, puteti obtine o pedeapsa cu suspendarea conditionata a executarii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor va rog :(( Boia Luminita Boia Luminita ce prevede art.178 alin 12 din codul penal? care sunt pedepsele si daunele ce mi se vor cere? la ce sa ma astept? va rog sa ma ajutati :(. nu am avut ... (vezi toată discuția)
Accident florin882012 florin882012 buna ziua, daca pasagerul sa oferit sa mearga cu mine si pe parcursul drumului s-a intamplat un accident , pasagerul a ajuns la spital si a degedat dupa 30 ... (vezi toată discuția)
Art.178 alin 2 si 3 cp nelu1976 nelu1976 buna ziua!la ce se refera aceste 2 alineate ?(speta este pt un omor din culpa )multumesc! (vezi toată discuția)