avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... taxa pentru apa de ploaie din curte
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

taxa pentru apa de ploaie din curte

Am o intrebare..Apagrup din jd Botosani incaseaza apa de ploaie care spun ei curge din curtea mea in strada.
Exista un regulament care spunne ca apa colectata si care curge in canalizarea lor sa fie platita.de la mine din curte am acceprat ca in timpul ploilor curge in strada apa de pe cca 40 mp.dar ei incaseaza de pe intreaga suprafata de 2100 mp pentru care eu platesc impozit.regulamentul elaborat de o agentie guvernamentala spune ca aceste incasari sa se faca pe baza declaratiilor proprietarilor. mai sunt asemenea cazuri in tara?eu ias da in judecata dar nu stiu unde.la judecatorie sau la tribunal?MENTIONEZ CA EU NU AM DECLARAT NIMIC SI NU AM SEMNAT NIMIC.ei au incasat din ianuarie 2008 fara nici un fel de rusine.MAI MULT PE STRADA MEA NU EXISTA CANALIZARE. EU AM FOSA SEPTICA.
Cel mai recent răspuns: iusti38 , utilizator 14:18, 26 Aprilie 2009
Va sugerez sa cautati subiectul apa rece pe forum.softpedia.com
Nu va faceti probleme, si la noi in Oradea se taxeaza apa de ploaie colectata din curti.La noi ,de exemplu toata apa curge in gradina, dar acest fapt nu sensibilizeaza pe nimeni.Si la cei care emit facturile ploua intruna ,chiar daca-i seceta. N-ai cum demonstra ca nu a plouat. De fapt cine isi noteaza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundat de canalizare desi nu sunt racordat la aceasta nicksb nicksb De curand am cumparat un imobil, respectiv o casa de locuit intr-o zona pe care pana in urma cu doua luni o consideram ferita de orice pericole.Toate acestea ... (vezi toată discuția)
Plata apei meteorice este obligatorie la casa,chiar daca au venit si au vazut ca nu o dai la canal,ci in pamint,platita dupa niste formule din birou? R.GROZDAN R.GROZDAN Locuiesc la casa,si in luna iunie 2009 am primit factura cu cei mai multi m3 de meteorica:35,01m3(si 0,1 va dati seama ce precizie?)si 9 m3 de potabila ... (vezi toată discuția)
Reclamatie vecin irinairina13 irinairina13 Buna ziua, Din cauza ploilor din ultima perioada, mi s-a inundat pivnita cu apa. In zona in care locuiesc nu exista canalizare. Cu ajutorul unei pompe am ... (vezi toată discuția)