Am o intrebare..Apagrup din jd Botosani incaseaza apa de ploaie care spun ei curge din curtea mea in strada.
Exista un regulament care spunne ca apa colectata si care curge in canalizarea lor sa fie platita.de la mine din curte am acceprat ca in timpul ploilor curge in strada apa de pe cca 40 mp.dar ei incaseaza de pe intreaga suprafata de 2100 mp pentru care eu platesc impozit.regulamentul elaborat de o agentie guvernamentala spune ca aceste incasari sa se faca pe baza declaratiilor proprietarilor. mai sunt asemenea cazuri in tara?eu ias da in judecata dar nu stiu unde.la judecatorie sau la tribunal?MENTIONEZ CA EU NU AM DECLARAT NIMIC SI NU AM SEMNAT NIMIC.ei au incasat din ianuarie 2008 fara nici un fel de rusine.MAI MULT PE STRADA MEA NU EXISTA CANALIZARE. EU AM FOSA SEPTICA.
Nu va faceti probleme, si la noi in Oradea se taxeaza apa de ploaie colectata din curti.La noi ,de exemplu toata apa curge in gradina, dar acest fapt nu sensibilizeaza pe nimeni.Si la cei care emit facturile ploua intruna ,chiar daca-i seceta. N-ai cum demonstra ca nu a plouat. De fapt cine isi noteaza?