avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Obtinere pensie de intretinere pentru 2 minori- dovada ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Obtinere pensie de intretinere pentru 2 minori- dovada domiciliului paratului

Este vorba de concubina mea care a dat in judecata pe fostul concubin pentru intretinere minori dar mentionez ca piritul nu mai domiciliaza cu ea de doi ani dar C.I. este pe adresa concubinei el sa mutat inapoi la maicasa dar inca nu si-a schimbat C.I.-ul si adresa.De la tribunal a sosit citatia in care este mentionat urmatoarea;Cu mentiunea sa faceti dovada domiciliului actual al paratului cu acte justificative, sub sanctiunea suspendarii cauzei." va rog sa explicati de ce sa transmis?Daca nu poate sa dovedeasca concubina cu acte justificative domiciliul piritului atuncea inseamna ca nu se va judeca cauza respectiva si nu o sa primeasca pensie alimentara pentru cei doi minori?
Copie dupa CI si proba cu acte/martori pentru domiciliul de fapt. Daca sta la bloc, hartie de la Asociatie; altfel, dovediti cu martori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minor adrian45 adrian45 Am o problema pe care eu o vonsider deosebit de complexa Am o relatie cu o femeie (momentan de concubinaj de un an de zile) aceasta are 2 copii minori 6 ... (vezi toată discuția)
Trafic de influenta? mutare dosar in alt oras. o mamica traia ... vitalsmart vitalsmart Trafic de influenta? Mutare dosar in alt oras. O mamica traia in concubinaj cu partenerul ei si copilul minor in Bucuresti. Aceasta si-a gasit un amant si ... (vezi toată discuția)
Dreptul la vizita copil un roman un roman bine v-am regasit! As vrea si eu o parere autorizata pentru urmatorul caz: Fiul meu a devenit taticul unei fetite acum trei luni.S-a ... (vezi toată discuția)