avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Transport marfa la domiciliul clientului - legalitate
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Transport marfa la domiciliul clientului - legalitate

Sunt angajatul unei firme care comercializeaza seminte si pesticide.Magazinul detine toate autorizatiile necesare. In satul vecin unde am domiciliul nu este magazin si la rugamintea satenilor le aduc marfa (seminte sau pesticide dar numai la comanda). Am fost vizitat de politie ( arme si droguri) ca nu pot sa le aduc satenilor marfa de la magazin, ca magazinul este autorizat in alt judet. Cat este de legal?
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 14:47, 16 Octombrie 2013
Problema isi gaseste rezolvare in situatia in care societatea isi autorizeaza activitati care se desfasoara in afara sediului social si a sediilor secundare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin de prezentare nitucornel nitucornel Doresc sa infiintez un magazin de prezentare (fara vanzare )in alta localitate cu produse pe care le comercializeaza firma. Ce acte trebuie ,in afara de ... (vezi toată discuția)
E necesara autorizatie de functionare de la primarie pentru punct de lucru pfa informatician?n tibica tibica Am deschis un punct de lucru in alt judet pentru cod caen 6201(activitati de realizare a softului la comanda-soft orientat client) Intre timp mi-am schimbat si ... (vezi toată discuția)
Autorizare ssm in alt judet pentru sediu secundar/punct de lucru al unei sucursale ... cyan cyan Autorizare ssm in alt judet sediu secundar al unei sucursale . O societate pe actiuni are sediul principal in Bucuresti si mai multe sucursale in tara care ... (vezi toată discuția)