avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Angajarea de personal in cazul PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Angajarea de personal in cazul PFA

Buna seara!
Sunt pfa cu impozit la norma de venit si mi-as dori ca de la anul sa angajez o persoana .Am inteles ca din 2012 , pfa-urile pot angaja pana la 9 salariati. Sincera sa fiu si cred ca nu sunt singura dar nu am idee de unde si cu ce ca incep.....se schimba forma impozitului actual ?...ce presupune agajarea unei persoane ? carei institutii ma adresez ?...am nevoie de contabil?
Multumesc anticipat pentru orice raspuns!
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 23:41, 15 Octombrie 2013

Alte discuții în legătură

Pfa baza de impozitare? cristinamariav cristinamariav Ma intereseaza daca PFA care tine contabilitate in sistem real poate deduce cheltuielile pe care le efectueaza pentru a-si desfasura activitatea din baza de ... (vezi toată discuția)
Lncompatibilitate contabil luca20 luca20 Este sau nu incompatibilitate in cazul in care contabilul pe venituri din primarie este si contabilul scolii din comuna? Sau se poate doar in unele locuri? (vezi toată discuția)
Model contract de comodat pentru autoturism de pe pf pe pfa raul78 raul78 Ma intereseaza un model contract de comodat pentru autoturism de pe pf pe pfa care sa fie cat mai explicit (sa cuprinda obligatii, clauze intre parti s.a.m.d.) ... (vezi toată discuția)