avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA baza de impozitare?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA baza de impozitare?

Ma intereseaza daca PFA care tine contabilitate in sistem real poate deduce cheltuielile pe care le efectueaza pentru a-si desfasura activitatea din baza de impozitare - si daca raspunsul e afirmativ ce lege detaliaza ce se poate deduce si ce nu?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 22:08, 21 August 2013
Buna ziua,

Cheltuielile efectuate in vederea desfasurarii activitatii sunt deductibile in limitele stabilite de art.48 din Legea 571/2003 privind Codul fiscal.

Numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile nicks nicks Buna ziua. Am un PFA in domeniul serviciilor foto. Sint neplatitor de TVA. Contabilitatea o tin in partida simpla. Mai exact incerc sa ma ocup eu de ea. As ... (vezi toată discuția)
Model contract de comodat pentru autoturism de pe pf pe pfa raul78 raul78 Ma intereseaza un model contract de comodat pentru autoturism de pe pf pe pfa care sa fie cat mai explicit (sa cuprinda obligatii, clauze intre parti s.a.m.d.) ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pfa catalincc catalincc Buna ziua, Sunt in curs de autorizare ca PFA, m-ar interesa daca exista o limta a cheltuielilor deductibile si in ce act normativ as putea sa o gasesc (am ... (vezi toată discuția)