avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cheltuieli deductibile PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cheltuieli deductibile PFA

Buna ziua,

Sunt in curs de autorizare ca PFA, m-ar interesa daca exista o limta a cheltuielilor deductibile si in ce act normativ as putea sa o gasesc (am cautat in CF 2009 dar la o prima analiza nu am gasit).

De exemplu, ce procentaj din intretinere, lumina, gaz etc. pentru apartamentul in care am sediul se accepta ca si cheltuieli deductibile?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: balexg , utilizator 15:16, 19 Mai 2009
consultati Codul Fiscal, in primul rand.Pt.cheltuielile sediului se deduc procentual cu suprafata ocupata.
consultati deasemenea OMFP 1040 /2004 in special art 43
O lista cu cheltuielile le gasiti si in Normele privind contabilitate in partida simpla, titlul F, Art. 43. le gasiti aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - cheltuieli deductibile karmen_olaru karmen_olaru Am o mare rugaminte: poate cineva sa-mi explice daca este corect ca, in cazul unei PFA, toate cheltuielile legate de intretinerea propriei locuinte (curent, ... (vezi toată discuția)
Limita cheltuieli utilitati adrianadamian09 adrianadamian09 Locuiesc cu sotul si 2 copii majori intr-o casa la curte compusa din 4 camere, casa care este si sediul meu social ca PFA. In fiecare luna facutez ca PFA ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile nicks nicks Buna ziua. Am un PFA in domeniul serviciilor foto. Sint neplatitor de TVA. Contabilitatea o tin in partida simpla. Mai exact incerc sa ma ocup eu de ea. As ... (vezi toată discuția)