avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de crestere a copilului

Beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului pe o perioada de 2 ani. Copilul are un an si o luna si mi s-a oferit posibilitatea unui job bine platit si mi-as dori sa ma angajez.Am inteles ca daca ma intorc mai devreme la servici mi se ofera un supliment de insertie. Este adevarat?Si daca mi se ofera acest supliment de insertie voi lua salariul intreg?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:10, 16 Octombrie 2013
Daca veti incepe sa aveti venituri din salarii veti primi, pe langa salariu, si stimulentul de insertie de 500 lei lunar pana va implini copilul 2 ani, stimulent platit de stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de insertie daniela-dinu daniela-dinu Buna ziua, Am si eu o nelamurire, daca ma puteti ajuta. O sa nasc cat de curand si as vrea sa ma intorc la serviciu mai devreme de implinirea varstei ... (vezi toată discuția)
Stimulent indemnizatie copil barnavalentina barnavalentina Buna ziua, Intrebarea mea este : daca optez pentru indemnizatie crestere copil doar 1 an de zile si revin la servici mai devreme de a implinii copilul 1 ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea tatalui de a sta in concediu de crestere copil olteanugeo olteanugeo Buna ziua, Am citit legea care prevede obligativitatea tatalui de a sta in concediul de crestere copil timp de o luna si nu am inteles mare lucru. Ce se ... (vezi toată discuția)