avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata strainatate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata strainatate

Lucrez in Slovacia de doi ani cu contract de munca si doresc sa depun actele pentru pensionare anticipata in Romania. Ce trebuie sa contina documentul pentru perioada lucrata in strainatate (salariul lunar, perioadele in care s-au platit taxele, incetarea contractului sau nu etc.?) si de cine trebuie elibarat (de institutia la care lucrez sau de Casa de Asigurari?
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata Socol Socol Doresc sa depun actele pentru pensionare anticipata in Romania; Ultimii doi ani i-am lucrat in strainatate, cu contract de munca si contributii platite, Pentru ... (vezi toată discuția)
Pensie internationala Socol Socol In prezent sunt pensionata anticipat in Romania. Dupa pensionare, am mai lucrat inca 4 ani in Slovacia si as dori sa obtin pensie si din Slovacia la implinirea ... (vezi toată discuția)
Calculul pensiei din strainatate Socol Socol Am fost angajat in Romania, iar de 2 ani lucrez cu contract de munca in Slovacia. Anul viitor urmeaza sa ma intorc in Romania si sa ma pensionez. Stiu ca ... (vezi toată discuția)