avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se calculeaza zilele de lucru daca am avut si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se calculeaza zilele de lucru daca am avut si concediu de odihna

daca luam in calcul doar luna octombrie, care are 23 de zile lucratoare. eu lucrez in ture deci daca tura mea e sambata sau duminica lucrez, am avut 10 zile de concediu de odihna in luna respectiva. cum se calculeaza cate zile mai trebuie sa lucrez in acea luna?#-o
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:24, 16 Octombrie 2013
Care este perioada exacta a CO?

Care este programul de munca al dvs?
perioada de CO este 10-19 oct. programul de lucru este de 8 ore pe zi. dar se iau in calcul zilele lucratoare chiar daca lucrez si sambata si duminica, ce mar interesa pe mine este cate zile trebuie sa mai lucrez daca am avut cele 10 zile de CO.
Daca luna octombrie are 23 de zile lucratoare, atunci trebuie sa mai aveti 13 zile lucrate.
da dar la munca mi se spune ca mai am 16 deoarece atatea zile lucratoare sunt care raman in afara de CO. imi puteti spune cum si unde gasesc documentatia pentru a le demonstra si sefilor, deoarece nu inteleg, si treba asta a fost la fel si anii precedenti in fiecare concediu.

mentionez ca dupa calculele sefilor ar trebui sa mai lucrez 16 zile.

Ultima modificare: Vineri, 18 Octombrie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Nu vad de unde reies cele 16 zile de lucrat, atata timp cat luna are 23 de zile lucratoare.

Probabil ca cele 3 zile in plus sunt din cauza zilelor de weekend in care va pica tura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program 16/48 diana102030 diana102030 Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea problema: in unitate lucreaza pe schimburi cu program 16/48. Este corect ca turele care pica in zile de sambata si ... (vezi toată discuția)
Munca in ture de 12 ore si concediul de odihna Adrian Vasiliu Adrian Vasiliu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoare problema pe care o am. Lucrez in ture, program de 12/24 si 12/48, indiferent de weekend si sarbatori. Intrebarile ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in viitorul apropiat urmeaza ca sotia sa nasca si ... Unsimplueu Unsimplueu Buna ziua! In viitorul apropiat urmeaza ca sotia sa nasca si doresc sa imi folosesc cele 15 zile de concediu parental(10 de la stat si 5 pentru realizarea ... (vezi toată discuția)