avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Reducere sau anulare majorari, dobanzi, penalitati
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Reducere sau anulare majorari, dobanzi, penalitati

va rog frumos, cunoasteti daca mai sunt de actualitate acele ordonante care prevedeau ca, daca societatea achita debitele restante prin propria initiativa, se reduce sau anuleaza valorile dobanzilor, majorarilor si penalitatilor? multumesc anticipat de raspuns.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 19:13, 21 Octombrie 2013
Nu mai sut in vigoare daca va referiti la la OG 30/2011 si OMFP26014/2011
www.avocatnet.ro/content/art...
art XI

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facilitati og.30/2011 camicami camicami Buna tuturor, referitor la facilitatile prevazute in OG.30/2011 si modul lor de aplicare conf.OMFP 2604/2011, eu inteleg ca beneficiaza de aceste prevederi ... (vezi toată discuția)
Og30/2011 ana-alina ana-alina Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti, daca stie cineva, care este modalitatea de calcul a diminuarii penalitatilor de interziere conform OG 30/2011. Situatia din ... (vezi toată discuția)
Facilitati fiscale mirela.onciu mirela.onciu Detin o I.I. din 2007, nu am incheiat contract cu casa de sanatate insa am fost inregistrat cu datorii insotite de penalitati. Mai pot beneficia de OG.30/2011 ... (vezi toată discuția)