Buna ziua,sunt divortata din 2010 si m-am stabilit cu cei doi copii ai mei in Londra.Mentionez ca sunt singur tutore, iar tatal nu a cerut ore de vizita pentru copii,fiind specificat in deciza de divort definitiva si irevocabila.Copiii mei primesc alocatie de aici si frecventeaza scoala de asemeni.Alocatia din Romania am oprit-o in momentul in care copiii au inceput sa o ia pe cea de aici.Tatal munceste in Austria si nu a platit niciodata pensie alimentara si nici nu se intereseaza de ei.Intrebarea mea este : Este vreo problema ca m-am stabilit cu copiii in Uk ? Tatal isi poate cere vreun drept la un moment dat? Intentionez sa ma casatoresc aici si sa raman aici sa-mi intemeiez o noua familie,iar mai incolo voi aplica pentru cetatenie impreuna cu.copiii.Multumesc!
Daca ati putut sa va stabiliti cu copiii in UK (adica autoritatile din UK v-au acceptat) nu cred ca mai puteti avea probleme.
Da, sigur tatal poate cere drept de vizita. Poate or mai fi si altele pe care le poate cere. Din ce povestiti dvs nu prea pare probabil.
Succes in noua viata!