avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Stabilire cu copiii in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Stabilire cu copiii in strainatate

Buna ziua,sunt divortata din 2010 si m-am stabilit cu cei doi copii ai mei in Londra.Mentionez ca sunt singur tutore, iar tatal nu a cerut ore de vizita pentru copii,fiind specificat in deciza de divort definitiva si irevocabila.Copiii mei primesc alocatie de aici si frecventeaza scoala de asemeni.Alocatia din Romania am oprit-o in momentul in care copiii au inceput sa o ia pe cea de aici.Tatal munceste in Austria si nu a platit niciodata pensie alimentara si nici nu se intereseaza de ei.Intrebarea mea este : Este vreo problema ca m-am stabilit cu copiii in Uk ? Tatal isi poate cere vreun drept la un moment dat? Intentionez sa ma casatoresc aici si sa raman aici sa-mi intemeiez o noua familie,iar mai incolo voi aplica pentru cetatenie impreuna cu.copiii.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 17:07, 16 Octombrie 2013
Daca ati putut sa va stabiliti cu copiii in UK (adica autoritatile din UK v-au acceptat) nu cred ca mai puteti avea probleme.
Da, sigur tatal poate cere drept de vizita. Poate or mai fi si altele pe care le poate cere. Din ce povestiti dvs nu prea pare probabil.
Succes in noua viata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate obține pensia de întreținere pentru minori, și ce procent din veniturile tatălui se acordă pentru doi copii? Florin111 Florin111 O prietena are urmatoarea situatie : are doi copii minori cu cineva cu care n-a fost casatorita doar a concubinat cu el ,iar copiii sunt recunoscuti de tata. ... (vezi toată discuția)
Un caz ciudat - pensia alimentara dienuta2000 dienuta2000 Buna ma numesc Diana si am o prietena foarte buna care are o mare problema si anume sta in concubinaj de 10 ani cu un cetatean italian care are domiciliul in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua locuiesc in marea britanie si am doi copii minori. ... Ulma 23 Ulma 23 Buna ziua Locuiesc in Marea Britanie si am doi copii minori. Detinem cetatenie dubla. Doresc sa trimit copiii sa isi viziteze tatal in Romania, fiind insotiti ... (vezi toată discuția)