avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare preaviz

Am o salariata care are preaviz in perioada 17.09.2013-14.10.2013.In 15.10.2013 i-am inchis contractul de munca cu art 65 alin (1).Perioada de preaviz trebuie evidentiata separat in statul de plata sau in pontaj?In perioada de preaviz poate sa isi faca concediul de odihna ?Daca efectueaza concediul de odihna in perioada de preaviz se prelungeste preavizul sau nu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:08, 16 Octombrie 2013
De ce in 15.101 si nu in 14.10 ati incetat c.i.m.?
Legea prevede ca, c.i.m. la data expirarii duratei preavizului si nu in ziua urmatoare celei in care inceteaza acesta.

Perioada de preaviz nu trebuie evidentiata separat . Se ponteaza ca o perioada normala de lucru.

Pe durata preavizlui , salariatul poate beneficia de CO. CO nu suspenda durata preavizului , prin urmare, nu se prelungeste preavizul cu durata CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dr muncii Lazear Lazear Un salariat căruia i s-a dat preaviz urmând a fi concediat având 25 de zile de c o nu vrea să își ia concediu în perioada preavizului , vrea să vină ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihnă pentru perioada de preaviz! lupmarcel lupmarcel Bună ziua! Vă rog să - mi spuneţi dacă pentru perioada de preaviz, de 20 zile lucrătoare, salariatul care urmează a fi concediat, deşi a efectuat ... (vezi toată discuția)
Demisie si concediul de odihna in acelasi timp ? danyk1 danyk1 Sunt in preaviz , iar in aceasta perioada am luat 8 zile de concediu de odihna . intrebarea mea este : daca mi s-a acordat legal CO ? ,sau mi se va ... (vezi toată discuția)