avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate, succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate, succesiune

Buna ziua.As vrea sa stiu daca se poate face o succesiune cu o copie legalizata dupa titlu de proprietate?Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: cmnop , utilizator 12:36, 18 Octombrie 2013
In principiu se poate face, legalizarea fiind copie conforma cu originalul. Depine insa de fiecare notar care va poate solicita informatii privind originalul. Daca el se afla la unul dintre posibilii mostenitori acesta va trebui sa il prezinte notarului originalul. Daca s-a pierdut trebuie sa dati o declaratie notariala in care se va mentiona ca nu a fost folositâ in alte tranzactii si nu cunoasteti modul in care s-a pierdut precum si anuntaul pierderii intr-un ziar de publicitate. Posibil sa luati un duplicat de la OCPI sau prefectura care a eliberat titlul.
Multumesc pentru raspuns si La multi ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere titlu de proprietate Ang21 Ang21 Salut! Imi poate spune cineva ce ar trebui sa fac pentru a dobandi un duplicat al unui titlu de proprietate, in cazul pierderii originalului?:( (vezi toată discuția)
Help !! copie titlu de proprietate theathea theathea Va rog sa-mi spuneti carei institutii sa ma adresez pt a-mi elibera o copie legalizata dupa un titlu de proprietate eliberat de COMISIA JUDETEANA PT. ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate bella_y bella_y Buna ziua! Va scriu si eu cu o problema.Mama mea este mostenitoarea unui teren impreuna cu un nepot pe un titlu de proprietate lasat de bunica mea adica mama ... (vezi toată discuția)