avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... lnregistrare nou nascut
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

lnregistrare nou nascut

buna seara

am primit numarul deciziei de divort dar inca nu am primit acea hotarire dar problema e ca in scurt timp voi naste si mar interesa daca asi putea inregistra copilul pe numele anterior casatoriei si sal pot trece pe numele tatalui natural

va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:21, 19 Octombrie 2013
In primul rand trebuie sa reveniti la numele purtat anterior casatoriei, trecere care nu se poate face decat in baza hotararii de divort.
Tatal copilului va fi fostul dvs sot pt ca e vb de un copil conceput in casatorie. Va asteapta un proces de tagada de paternitate daca nu el e tatal copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare nou nascut- paternitate calinrazvan calinrazvan buna seara am si eu o intrebare ,urmeaza ca sa am un copil numai ca mama copilului a fost casatorita dar numai ca pina la nasterea copilului ea isi va schimba ... (vezi toată discuția)
Declarare bebelusi augustina_1984 augustina_1984 daca esti casatorita dar nu mai locuiesti cu sotul,ai intentat actele de divort,si faci un copil cu un alt barbat ,numele tatalui de pe certificatul de nastere ... (vezi toată discuția)
Nume tata biologic in certificat nastere maya2009cu maya2009cu buna, Ma confrunt cu o problema putin mai delicata, si as avea nevoie de sfatul dvs. SItuatia pe scurt e urmatoarea : am depus impreuna cu sotul actele pt ... (vezi toată discuția)