avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datori la banci
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datori la banci

avem si noi ramani o lege care sa ne apere in cazul in care nu mai putem plati ratele la banci?
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 08:43, 18 Octombrie 2013
Bancile nu sunt institutii de caritate. Ele sunt organizate ca sa aiba profit. Daca va asumati obligatii, e musai sa vi le respectati, altfel veti suporta rigorile legii. Asa este legal si nu in ultimul rand este moral. De ce sa suporte ceilati imprumutati la banci creditul dumneavoastra prin marirea ratelor fata de ei, sau cei care au depozite la banci? de ce sa plateasca altii datoriile dumneavoastra?
Dar avem si o lege. O lege care permite creditorilor sa execute doar 1/3, respectiv 1/2 din venituri, in functie de numarul lor. Plus restul bunurilor, evident.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu este hartiure a bancii? pacurariu maria pacurariu maria Am si eu un credit si ca orice roman de rand am ramas in imposibilitate de plata!Am achitat la 2 luni rata plus dobanda dar cei de la banca ma suna zilnic ... (vezi toată discuția)
Credit franci elvetieni cris7821 cris7821 Buna seara! Am rugamintea daca ma puteti ajuta in urmatoarea problema. Eu (codebitor) si sotul (imprumutat) avem un credit de consum in franci elvetieni din ... (vezi toată discuția)
Se poate? credit ipotecar- imposibilitate de plata bogdan36 bogdan36 Buna seara, Am un credit imobiliar la care am platit 5 ani. Acuma nu mai reusesc sa platesc rata. Daca nu mai platesc si il ia banca si cu suma cu care se va ... (vezi toată discuția)