avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributia de sanatate pentru persoane fara venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributia de sanatate pentru persoane fara venit

Sunt persoana fizica fara niciun venit, dar am detinut in per 2010-2011 un cont curent la o banca pentru care am primit o dobanda infima si am aflat de curand ca trebuie sa platesc sanatatea pentru acea perioada, iar penalizarile sunt uriase. Intrebarea mea este daca autoritatile statului nu erau obligate sa-mi comunice obligatia de plata din timp sau eu eram obligata sa depun o declaratie? Pot face contestatie sa cer macar scutirea de penalizari?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 10:16, 17 Octombrie 2013
obligatia va apartinea conform legii. dvs trebuia sa depuneti declaratia nu ei sa va instiinteze ca trebuie sa o depuneti.in rest nu va pot raspunde deoarece nu cunosc cazul in speta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizari foarte mari pt neplata la data scadenta ElenaToma ElenaToma Cu respect,Elena Toma este numele meu. Cateva intrebari vis a vis de un imprumut bancar. In anul 2009 tatal meu a facut un imprumut la o banca x. Rata a fost ... (vezi toată discuția)
O firma suspendata poate avea profit? Sandu Marian Sandu Marian Am firma suspendata din 2009. Logic, nu poate avea profit; cu toate acestea Finantele locale ma someaza sa depun... declaratia privind obligatia de plata a ... (vezi toată discuția)
Debite anaf si casa de sanatate LucianaMoisoiu LucianaMoisoiu Buna ziua, Am o problema cu o poprire infiintata de ANAF, insa mai intai as vrea sa detaliez contextul: - in luna mai am primit instiintare de poprire ... (vezi toată discuția)