avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare jumatate de duplex
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare jumatate de duplex

intrebare;
cum pot eu sa-mi intabulaz jumatatea mea de duplex fara acordul coproprietarilor .. terenul este pe cote parti de 1per2 fiecare si coproprietarii nu au chef de intabulare. multumescX-(
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 11:05, 18 Octombrie 2013
Pai nu puteti fara ei.
de ce?????????????????
pentru ca este un singur imobil si trebuie intabulat si aveti nevoie de acordul si celorlalti coproprietari. Pt ca dvs detineti cota de 1/2 iar ceilalalti cealalta jumatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare jumatate de casa docpaulpur docpaulpur Buna ziua. Sunt coproprietar pe jumate dintr-o casa, impreuna cu varul meu. Terenul este pe numele lui (eu sunt cetatean strain). Din motive personale, eu ... (vezi toată discuția)
Cummparare locuinta cote parti mihai32_ mihai32_ Doresc achizitionarea unui apartament care este detinut de catre proprietari pe cote parti de cate 1/2. In contractul de vanzare cumparare al imobilului sunt ... (vezi toată discuția)
Coproprietar solicită parte mai mare din teren Arabella89 Arabella89 Bună seara! Sunt coproprietar al unui teren împreună cu 4 persoane, deținând partea majoritară din terenul în cauză, pe baza sentinței ... (vezi toată discuția)