avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Vanzare + radiere auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Vanzare + radiere auto

se da urmatoarea situatie
sa zicem ca vand o masina cuiva eu ma duc si o scot de la financiar iar cel care o cumpara nu vrea sa se duca sa o inscrie la financiar si sa o inmatriculeze .
ce se intampla cu acea masina ? cine plateste impozitul ei in perioada in care nu apare la financiar nicaieri?
Cel mai recent răspuns: alla1975 , utilizator 14:03, 17 Octombrie 2013
De ce va mai intereseaza atata timp cat dvs.intentionati sa va faceti datoria legala de a o radia de pe numele dvs.? Obligatia ii revine cumparatorului de a se inregistra la Finante ca proprietar al autoturismului, cu toate taxele si impozite ce decurg de aici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la inscrierea masinii Katri Katri De curând, am cumparat o masina adusa din strainatate. Am apelat la o firma de intermedieri auto pentru o efectua toate demersurile necesare inscrierii. Am ... (vezi toată discuția)
Actiune pentru radierea unui autoturism nicoleta74 nicoleta74 Buna seara! Am o problema pe care, in acest moment, nu vad cum sa o rezolv. Concret, am vandut in luna mai 2008 un autoturism, am incheiat contract de v-c si ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism ggabiy ggabiy care este procedura prin care pot radia un autoturism de la politie, in cazul in care l-am vindut acum 3 ani si i-am dat cumparatorului cartea de identitate, ... (vezi toată discuția)