avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicare Jud Cornetu - Please Help
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicare Jud Cornetu - Please Help

Buna ziua,

Am trimis o contestatie prin posta cu toate actele necesare in dublu exemplar. Am primit recent o Comunicare prin care mi se soliticat cateva lucruri pe care nu le inteleg. Tinand cont ca bugetul nu-mi permite sa-mi angajez un avocat, va multumesc pentru cele 5 minute pe care vi le voi rapi.

Daca puteti va rog sa-mi explicati ce vor de la mine:
- copia inscrisurilor pentru comunicare ( am gasit aici www.avocatnet.ro/content/for... )
- taxa judiciara 20 RON ( asta este destul de evident)
- sa arat dovezile pe care se sprijina cererea( am trimis deja contestatia + declaratia unui martor care era cu mine in masina)
- sa certitif inscrisurile ( la notar ?? sau cum altfel)

Multumesc,
Adrian
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:09, 17 Octombrie 2013
Scrieti pe fiecare inscris in parte conform cu originalul si va semnati(certificare),precizati ca intelegeti sa solicitati administrarea probei cu inscrisuri si a probei testimoniale(INDICATI NUMELE SI ADRESA MARTORULUI)care va fi audiat de instanta nu este suficienta o ;;declaratie'' olografa a acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt admisi alti martori sau alte dovezi la recurs? vasilache-florinache vasilache-florinache Buna seara! Revin cu o alta intrebare: Mai pot fi adaugate la dosar alte dovezi sau audiati alti martori cu scopul de a ataca sentinta, la recurs (Curtea de ... (vezi toată discuția)
contestatie executare silita steaua1986 steaua1986 În câte exemplare se depun copiile după contract de credit,înștiințare poprire,etc în cazul contestației la executare?eu am depus doar un exemplar.este ... (vezi toată discuția)
Dovada cu inscrisuri myhaela2014 myhaela2014 am primit acasa o instintare ca trebui sa depun dovezile ,idea este ca aceste dovezi se afla la spitalul judetean si la doctora de familie,la care eu nu am ... (vezi toată discuția)