avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am o problema mare ... conducere fara carnet sub ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am o problema mare ... conducere fara carnet sub influenta alcoolului, numere provizorii expirate

as avea rugamintea. daca puteti sami raspundeti . la o cauza. pe care am comiso si cred eu cai grav . sa incep direc fara povesti . am fost sub influenta alcolului . si am condus fara a poseda carnet de conducere ++ . masina avea nr provizori expirate . si am codus vreo 30 m. vroind sa o parchez la un vecin in fata porti. si din greseala. mam oprit in gard . in fine. am cazut la libera intelegere. dar totusi a chemat organele de politie . si a urmat . probe de sange. si restul si mia iesit . peste 0.8 ml. de alcool in are respirat. sau ce stiu cum mia zis. ei. . as dori. sa stiu ce mi se intampla. sau cum pot iesii din incurcatura asta.. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:49, 17 Octombrie 2013
Veti fi cercetat pentru: OUG 195/2002:

Art. 86. - (1) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani.

Art. 87. - (1) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani.

Daca nu aveti alte condamnari, veti primi o pedeapsa cu suspendare.

Fara permis de conducere, concentratia alcoolului peste 0.8 in aer expirat, accident din fericire fara victime, unde mai incape "norocul" intre doua infractiuni care au culminat cu un accident??
"Noroc" o sa fie daca scapa cu o pedeapsa cu suspendare! Si atunci putem aprecia ca este vorba despre un "mare noroc"!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am condus sub influenta alcoolului D3m3nTuL D3m3nTuL Am baut intr-o seara cu prietenii si m-am urcat la volanul masinii...dupa o curba ma oprit politia si mi-a iesit la fiola 0,53 alcool m-au dus la probe de ... (vezi toată discuția)
Prins beat,minor si fara permis cristiano18 cristiano18 Un prieten de al meu a fost prins conducand masina sub influenta bauturiilor alcoolice avand 0,68 in aerul expirat ,ne avand permis de conducere (17 ani) ce ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcoolului ancuta ursulet ancuta ursulet care pot fi consecintele in situatia urmatoare: conducere cu 0,8 alcool in aer expirat, accident minor,fara victime dar cu avarierea usoara a autoturismului, ... (vezi toată discuția)