avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1174 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Numerotare eronata a chitantelor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Numerotare eronata a chitantelor

Ce pot face daca am emis chitante electronice cu aceleasi numere cu chitante din hirtie si unele si celelalte fiind deja inregistrate in contabilitate ?

Alte discuții în legătură

Factura in forma electronica - mai e legiferata dupa ce legea 260/2007 a fost abrogata incepind cu 13.10.2009? ionion2000 ionion2000 [b]Factura in formă electronică [/b]mai e legiferată dupa ce: - Legea 260/2007 privind înregistrarea operaţiunilor comerciale prin mijloace electronice a ... (vezi toată discuția)
Facturier online si/sau facturier clasic kammi kammi Detin un Pfa cu 2 coduri Caen, acelasi tip de activitate, unul pt comert ambulant, unul pt vanzari online. As dori sa stiu daca pot folosi programul de facturi ... (vezi toată discuția)
Nir la facturi paypoint? gabr2015 gabr2015 buna ziua.va rog o explicatie..sun un if neplatitor de tva. am primit facturi de la paypoint pentru vanzarea de incarcari electronice si nu stiu cum sa le ... (vezi toată discuția)