avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita girant
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita girant

sint girant si am primit la servici hirtie pentru executare silita .sint unic intretinator al familiei mele ma pot executa sau nu
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 09:45, 19 Octombrie 2013
poate spuneti si cine va executa silit!
Dvs in calitate de garant v-ati angajat prin contractul semnat sa garantati plata creditului acordat debitorului principal si cel mai probabil ati renuntat la beneficiul de discutiune si de diviziune.
Asta inseamna ca banca va poate urmari pt recuperarea debitului.
Va pot retine doar 1/3 din venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare poprire calytul calytul Pot face o adresa la exectorul bancar prin care sa demonstrezez ca eu ca si girant am rate mai mari decat salariul, si sa nu-mi puna poprire pe salar.? Conform? (vezi toată discuția)
Executare silita garant ipotecar stoicamir stoicamir Buna ziua, As avea nevoie de un raspuns pentru urmatoarea situatie: Acum 5 ani, mama mea a eliberat o procura unei persoane pentru a pune ipoteca pe un teren, ... (vezi toată discuția)
Instrainare imobil in timpul executarii altui imobil ContSters194995 ContSters194995 Buna ziua, Daca o persoana este garant ipotecar intrat la executare si mai are alte imobile pe numele lui, poate sa instraineze acele imobile in timpul sau ... (vezi toată discuția)