avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Am facut o contestatie la executare silita la Judecatoria Sector 3,fara a formula si o cerere de suspendare.Nu am primit inca raspuns dar mi s-a facut deja poprire pe 1/3 din salariu. Intrebarile mele sunt urmatoarele:
-In cat timp,conform legii, trebuie sa primesc raspuns la contestatie pt. anularea executarii silite?
-Daca in afara cheltuielilor de judecata pe care le-am solicitat in contestatie,recuperez si suma poprita,in eventualitatea rezolvarii favorabile a cererii mele.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 21:16, 18 Octombrie 2013
instanta urmeaza sa analizeze cererea si sa dispuna hotarare in consecinta
Nu exista termen legal prevazut pentru acordare termen
Pentru a afla hotararea instantei se impune sa fiti prezent la termenele de judecata ale actiunii promovate de dvs

Daca nu ati solicitat suspendarea executarii silite aceasta continua.

Poate dura si 1 an pana va veti judeca, plus ca exista si caile de atac.

Recuperarea sumelor platite in urma popririi se va face daca solicitati intoarcerea executarii silite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare - recurs ni_leta ni_leta Buna ziua Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o problema. Anul trecut am pus in executare 40% din cuantumul despagubirilor (Legea 10/2001) stipulat prin ... (vezi toată discuția)
Executare silită nelegală silviu_n silviu_n În urma unui proces al Asociației de proprietari cu un proprietar, prima a fost obligată la plata cheltuielilor de judecată. Imediat după rămânerea ... (vezi toată discuția)
Poprire Chitic_Ciprian Chitic_Ciprian Buna ziua ! Am avut o poprire in anul 2016 , din parte Xxxx , angajatorul mi-a poprit banii pe parcursul a 6 luni. In acest timp , am facut contestatie la ... (vezi toată discuția)