avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... statutul asociatiei de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

statutul asociatiei de proprietari

Ma intereseaza daca legea 230/2007 si normele de aplicare hg1588/2007 prevad ca anexe statutul asociatiei de proprietari si acordul de asociere .
Mentionez faptul ca HG400/2003 prevede la anexe statutul asociatiei si acordul de asociere .
Va rog mult daca exista un statul al asociatiilor care sa se incadreze in prevederile Legii 230/2007 sa mi-l comunicati si mie la adresa popcrys@yahoo.com .
Va multumesc anticipat .
De asemenea va rog sa mi comunicati ce modificari considerati ca ar trebui aduse legislatiei in vigoare referitoare la asociatiile de proprietari .
popcrys a scris:

De asemenea va rog sa mi comunicati ce modificari considerati ca ar trebui aduse legislatiei in vigoare referitoare la asociatiile de proprietari .

Chiar puteti schimba legea??????:giggle:
Devine foarte interesant!!!!
Am trimis pe mail un model de statut actualizat
Daca mai aveti si alte nelamuriri folositi adresa de mai jos .

AS.PRO MANAGER - Servicii Profesionale de Administrare Asociatii de Proprietari cod CAEN 6832
Tel : 0721.291252 ; 0742.920192 ; e-mail : as.pro_manager@yahoo.com
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Martie 2009
BLUE1963, utilizator
da, anumite schimbari legislative ar prinde bine si in acest domeniu, dar sincer nu credem ca se vor realiza prea curand..;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarbatori fericite !!! BLUE1963 BLUE1963 Cele mai sincere urari de sanatate si fericire si tot ceea ce va doriti sa se implineasca !!! LA MULTI ANI !!! AS.PRO MANAGER S.R.L. IASI - Servicii de ... (vezi toată discuția)
Licitatie pentru lucrari ContSters62736 ContSters62736 exista vreo lege care prevede oligativitatea asociatiilor de a organiza licitatii (cu minim 3 oferte) pentru lucrari majore in cadrul asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Reparatie terasa bloc mfrincu mfrincu buna ziua, am descoperit recent forumul dumneavoastra si am si eu o intrebare. locuiesc la ultimul etaj la bloc si am probleme cu acoperisul in dreptul ... (vezi toată discuția)