avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... licitatie pentru lucrari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

licitatie pentru lucrari

exista vreo lege care prevede oligativitatea asociatiilor de a organiza licitatii (cu minim 3 oferte) pentru lucrari majore in cadrul asociatiei de proprietari, precum sunt inlocuirea instalatiei de incalzire, modernizarea ascensorului, hidroizolatia terasei, etc ?
daca raspunsul este afirmativ, va rog a comunica tipul si numarul acesteia, precum si anul aparitiei
multumesc anticipat
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Februarie 2009
ContSters62736, utilizator
Cel mai recent răspuns: BLUE1963 , utilizator 16:06, 7 Februarie 2009
Da , H.G. 1588 /2007 (Normele de aplicare ale Legii 230/2007)
Art.22 ,alin.(9)
Pentru lucrările privind proprietatea comună, administratorul, ţinând seama de preţ, durată de execuţie şi calitate, supune spre analiză, selecţie de oferte şi aprobare comitetului executiv al asociaţiei de proprietari ofertele operatorilor economici care satisfac cerinţele, în vederea executării lucrărilor, conform legislaţiei în vigoare, potrivit art. 37 din Legea nr. 230/2007. În caz contrar, cheltuielile nu vor fi acceptate la plată.

AS.PRO MANAGER
Servicii de administrare profesionala Asociatii de Proprietari
tel.0721.291252 ; 0742.920192

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie terasa bloc mfrincu mfrincu buna ziua, am descoperit recent forumul dumneavoastra si am si eu o intrebare. locuiesc la ultimul etaj la bloc si am probleme cu acoperisul in dreptul ... (vezi toată discuția)
Statutul asociatiei de proprietari popcrys popcrys Ma intereseaza daca legea 230/2007 si normele de aplicare hg1588/2007 prevad ca anexe statutul asociatiei de proprietari si acordul de asociere . Mentionez ... (vezi toată discuția)
Termoizolare (anvelopare) bloc cristian_conea cristian_conea In primul rand vreau sa precizez ca nu discut despre proiectul 50% stat, 30% administratie locala si 20% proprietari. Pt.a face anveloparea intregului bloc ... (vezi toată discuția)