avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plata cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Plata cheltuieli de judecata

dupa procesul de fond am fost obligat la plata a sumei de 1000 de lei cheltuieli de judecata„„„„„dupa apel a fost obligata partea adversa la plata sumei de 500 lei cheltuieli de judecata„„„„dupa recurs am fost obligat eu la plata sumei de 1500 lei cheltuieli de judecata„„„„pana acum nimani n-a platit nimic.Cat trebuie sa platesc , in cat timp si cum.Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Plata onorarii spiridon123 spiridon123 Buna,dupa procesul de fond am fost obligat la plata a sumei de 1000 de lei cheltuieli de judecata„„„„„dupa apel a fost obligata ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecatã stabilite ºi la fond, ºi în recurs ContSters271857 ContSters271857 daca se dau de instanta de judecata cheltuieli cu avocatu 100 lei la tribunal iar la recurs scrie definit si irevocabil 1500 cheltuieli cu avocatu trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie Mihai Pop Mihai Pop Buna ziua Am contestat un proces verbal de contraventie. Solutia pe fond a fost urmatoarea:Admite în parte plângerea contravenţională formulată de ... (vezi toată discuția)