avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata onorarii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata onorarii

Buna,dupa procesul de fond am fost obligat la plata a sumei de 1000 de lei cheltuieli de judecata„„„„„dupa apel a fost obligata partea adversa la plata sumei de 500 lei cheltuieli de judecata„„„„dupa recurs am fost obligat eu la plata sumei de 1500 lei cheltuieli de judecata„„„„pana acum nimani n-a platit nimic.Cat trebuie sa platesc , in cat timp si cum.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Bojan I.M. , Mediator 20:56, 20 Ianuarie 2014
Platiti si suma din fond si cea din recurs cat mai repede pentru ca, in cazul in care cheltuielile de judecata nu se platesc de buna voie, se poate trece la executare silita si platiti si onorariul executorului judecatoresc!
Nu este chiar asa..... cititi cu atentie sentintele sau mergeti la un avocat sa le interpreteze.
Daca in apel a fost desfiintata sentina data in fond si cea din apel a fost desfiintata in recurs e posibil sa aveti de platit numai 1500 lei. Pe aceeasi logica partea cealalta nu va datoreaza nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cheltuieli de judecata spiridon123 spiridon123 dupa procesul de fond am fost obligat la plata a sumei de 1000 de lei cheltuieli de judecata„„„„„dupa apel a fost obligata partea ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecatã stabilite ºi la fond, ºi în recurs ContSters271857 ContSters271857 daca se dau de instanta de judecata cheltuieli cu avocatu 100 lei la tribunal iar la recurs scrie definit si irevocabil 1500 cheltuieli cu avocatu trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Compensare cheltuieli de judecata ? utilizator_86 utilizator_86 Am o nelamurire... In prima instanta am castigat un proces si au obligat cealalta parte la chetuieli de judecata de 800 lei. In a doua instanta, am pierdut ... (vezi toată discuția)