avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Neachitarea indemnizatiei pentru insotitorii ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Neachitarea indemnizatiei pentru insotitorii persoanelor cu handicap

in localitatea unde domiciliez, Primaria nu a achitat indemnizatiile pentru insotitorii persoanelor cu handicap, din luna martie 2013, pe motiv ca nu sunt fonduri. Orice explicatie ceruta persoanelor responsabile din cadrul Primariei, s-a rezumat la raspunsul ,, nu sunt bani".
Sotia mea are in ingrijire pe mama ei, persoana cu handicap grav, permanent,
netransportabila, care necesita supraveghere permanenta.
Va rog, sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac, pentru a recupera sumele restante.
multumesc pentru atentie
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 23:50, 17 Octombrie 2013
Actiune in Contecios Administrativ pt obligarea Primariei sa va achite restantele si dobanzile aferente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul unei pensii de urmas a unei persoane cu grad de invaliditate ... Nela iordache Nela iordache Incazul unei pensii de urmas a unei persoane cu grad de invaliditate 1, nevazatoare si grad grav de handicap, cu insotitor, este normal ca ea sa aleaga intre ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! nu mai pot munci pentru ca îngrijesc pe mama mea, ... Florentina deacu Florentina deacu Bună ziua! Nu mai pot munci pentru ca îngrijesc pe mama mea, cu handicap grav, permanent. Are decizie de pensionare handicap grav permanent. Doresc sa știu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru insotitor handicap gradul 1 floryn70 floryn70 buna ziua .va rog sa-mi raspundeti si mie cumnatul meu are pensie de handicap gradul 1 cu insotitor ,pensia de insotitor o ia soacra mea, sau o lua ,de la ... (vezi toată discuția)