avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Casa de lemn fara fundatie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Casa de lemn fara fundatie

Buna
Vreau sa construiesc o casuta din lemn de 50 mp fara fundatie.
Am nevoie de proiect si autorizatie de constructie?
Cel mai recent răspuns: aiurelul36 , utilizator 19:22, 24 Octombrie 2013
Buna ziua,
Teoretic, fiind din lemn si fara fundatie, este considerata constructie provizorie deci nu ati avea nevoie de autorizatie.
Intrebarea este cum o racordati la electricitate si alte uitilitati?
Gabriel Klein Kiritescu
multumesc
utilitatile le conectez la casa mea veche care are proiect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconstruire anexa lemn fara autorizatie Muresan Felicia Muresan Felicia Detinatorul unei anexe din lemn (garaj+sura pt.lemne) de 25 mp,s-a trezit ca in urma unui vant puternic s-a daramat anexa, care si asa era foarte veche.Si-a ... (vezi toată discuția)
Necesitate obtinere autorizatie de construire juridic dana juridic dana Am nevoie de autorizatie de construire in cazul in care doresc sa amplasez pe terenul proprietate, noua casute din lemn cu destinatia de spatiu pentru birou, ... (vezi toată discuția)
Constructie lemn fara proiect se poate ? Florinbmb96 Florinbmb96 Vreau sa construiesc o mica casuta din lemn . Intrebarea este am nevoie de proiect ca si in cazul constructiilor din materiale grele ? Daaca da as vrea daca se ... (vezi toată discuția)