avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie lemn fara proiect se poate ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie lemn fara proiect se poate ?

Vreau sa construiesc o mica casuta din lemn . Intrebarea este am nevoie de proiect ca si in cazul constructiilor din materiale grele ? Daaca da as vrea daca se poate sa imi argumentati cu un articol de lege multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:59, 6 Iunie 2017
Casa va avea fundatie?
Casa va fi racordata la utilitati ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de lemn fara fundatie aiurelul36 aiurelul36 Buna Vreau sa construiesc o casuta din lemn de 50 mp fara fundatie. Am nevoie de proiect si autorizatie de constructie? (vezi toată discuția)
Reconstruire anexa lemn fara autorizatie Muresan Felicia Muresan Felicia Detinatorul unei anexe din lemn (garaj+sura pt.lemne) de 25 mp,s-a trezit ca in urma unui vant puternic s-a daramat anexa, care si asa era foarte veche.Si-a ... (vezi toată discuția)
Necesitate obtinere autorizatie de construire juridic dana juridic dana Am nevoie de autorizatie de construire in cazul in care doresc sa amplasez pe terenul proprietate, noua casute din lemn cu destinatia de spatiu pentru birou, ... (vezi toată discuția)