avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere firma

Sunt asociat intr-o firma cu forma juridica SNC. ACTIVITATEA FIRMEI ESTE SUSPENDATA PE O PERIOADA DE TREI ANI. Am trei intrebari:
1.Ce pot sa fac atunci cand se termina perioada respectiva daca nu vreau sa o redeschid? Mentionez ca firma are datorii in jurul sumei de 8000 lei.
2. daca o redeschid, se poate transforma firma din platitoare de tva in neplatitoare de tva?
3. pot sa deschid alta firma daca sunt asociat la o alta firma suspendata si cu datorii?
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 23:39, 19 Octombrie 2013
Nu o puteti radia daca aveti datorii cater bugetul de stat. la depunerea cererii pentru radiere vi se cere un certificat fiscal de la PJ si bilant de lichidare.
Puterti deschide alta firma fara probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere srl ContSters182367 ContSters182367 Poate ma ajutati cu un sfat va rog. Am o societate comerciala, unic asociat, nu am activitate, neplatitor de tva, nu am suspendat-o. Inca tin contabilitatea ... (vezi toată discuția)
Radiere din registrul comertului dietmarkrutsch dietmarkrutsch Un SRL cu asociat unic se poate radia din Reg Com la hotararea asociatului? Speta concreta este ca pe parcursul activitatii firmei asociatul a tot creditat ... (vezi toată discuția)
Bilant lichidare societate cu stoc marfa starcopit starcopit Sunt in faza de radiere a unei mici firme (srl) care din 2009 nu a mai avut nici un fel de activitate fiind suspendata iar apoi lichidata in vederea ... (vezi toată discuția)