avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Venit brut sau net?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Venit brut sau net?

La stabilirea indemnizatiei de somaj se ia in calcul venitul net realizat sau venitul brut.
Mentionez ca am un PFA .
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 15:07, 18 Octombrie 2013
Se ia in calcul venitul pentru care v-ati asigurat la AJOFM cand ati incheiat contr de asigurare si pentru care ati cotizat acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 79/2017 lllllllll lllllllll Dupa intrarea in vigoare a OUG79/2017 angajatorul a schimbat salariul brut/ respectiv venitul net, in sensul ca au scazut pe fluturas, adaugand in schimb o ... (vezi toată discuția)
Baza de calcul pentru indemnizatia de somaj lciotirla lciotirla Va rog sa ma ajutati cu un raspuns legat de calculul somajului.Am lucrat intr-o firma peste 20 de ani si atunci cand locul de munca s-a desfiintat firma a ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pfa lorei lorei BUNA ZIUA! Am si eu cateva nelamuriri, daca puteti va rog sa ma ajutati. Sunt PFA si vreau sa ma informez in ce conditii o sa primesc indemnizatia de ... (vezi toată discuția)